Referenties Bedrijven

 


Mario Bakker obvion logo

Clusterhoofd Communicatie & Productmanagement

Obvion Hypotheken

 

 

 

E3 ICT: “flexibiliteit met een no-nonsense cultuur is een krachtige combinatie”

 

 

Obvion is een hypotheekbedrijf dat gevestigd is in Heerlen. We verstrekken hypotheken aan particulieren, uitsluitend via tussenpersonen. Obvion heeft als doel de consument financieel onbezorgd te laten wonen tijdens de gehele looptijd van de hypotheek.

De ontwikkeling van onze medewerkers krijgt veel aandacht. Wij maken daarbij regelmatig gebruik van de uitgebreide dienstverlening van E3 ICT. Van cursussen in Office programma’s tot intensieve trainingen in Prince Practitioner.

De cultuur van E3 ICT sluit aan bij onze eigen kernwaarden. Flexibiliteit en maatwerk, met een no-nonsense cultuur.  Dat creëert  een succesvolle samenwerking, nu en in de toekomst.


 

unimaas_logo

Harry Pasmans
Communicatie- en opleidingsmedewerker
ICT Servicecentrum

 

E3 ICT : "een veelzijdig leverancier"

Als aanbieder van ICT trainingen voor de Maastricht University heeft ICTS-Opleidingen al geruime tijd een intensieve relatie met E3 ICT. In de dynamische ICT wereld is het belangrijk relaties te hebben die stabiel en betrouwbaar zijn. In de ICT zijn veranderingen aan de orde van de dag; soms lijkt in de relatie klant en leverancier de menselijke maat naar de achtergrond te verdwijnen.


E3 ICT erkent de waarde van de menselijke maat en investeert in een relatie die niet alleen gebaseerd is op het leveren van kwalitatief goede trainingen voor een acceptabele prijs; E3 ICT voegt daar nog een paar belangrijke aspecten aan toe: een luisterend oor, betrokkenheid bij de specifieke eigenschappen van de klant en open, eerlijke en directe communicatie met die klant. Een zakelijke relatie die duidelijk en stabiel is voelt goed en is de beste basis voor een succesvolle samenwerking.

 

Meedenken, meewerken en meeleren en dat met expertise en vakmanschap; zo hebben wij E3 ICT leren kennen. Een aanrader, dat kunnen we zo wel zeggen.

 


 

Patricia Didderenlogo teleperformance
HR Manager
Teleperformance Nederland

 

E3 ICT: "Aanbod volledig op maat"

 

Als Teleperformance vinden wij "willen" duidelijk boven "kunnen" staan.
We zijn een Contactcenter met IT en Telecom gerelateerde opdrachtgevers waarbij een bepaald technisch niveau van onze toekomstige werknemers wordt verlangd. Daar waar mensen dit startersniveau nog niet hebben echter wel duidelijk de wil tot leren tonen, schakelen wij E3 in om ons en onze werknemers hierin te begeleiden.

Onze ervaring met E3 ICT is dat ze zeer snel kunnen schakelen middels een aanbod volledig op maat voor Teleperformance.


De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Binnen 3 studiedagen bereikt de kandidaat het gewenste niveau en kan vervolgens in de eigen training instromen. Een duidelijke win-win situatie. Op deze manier kunnen wij nog beter onze vacatures vervullen, nu en in de toekomst!

 


 

Rob Hanssen  business integration

Unit Manager

QNH Euregio

 

E3ICT:  "partner in kennis"

 

QNH Euregio, onderdeel van de QNH groep, is een aanbieder van hoogwaardige diensten op het gebied van ICT en Business binnen het Nederlandstalige deel van de Euregio en voert zowel kortlopende als langdurige opdrachten uit voor haar klanten onder het motto “Global Knowledge, Local Intimacy”.

 

Wij hebben E3 ICT leren kennen als een aanbieder met eenzelfde Local Intimacy. Als een van onze medewerkers een opdracht moet uitvoeren waarbij bepaalde expertise gewenst is, denkt E3 ICT snel en goed mee om onze behoefte op korte termijn te kunnen invullen.

 

Ook begeleidt E3 ICT een aantal van onze medewerkers naar een HBO ICT diploma. Dit gebeurt op eenzelfde pragmatische wijze, kwalitatief goed en op een prijsniveau dat nog “leuk” blijft.

 

“Wij zijn nog niet klaar met E3 ICT”.

 


logo gemeente maastricht

 

Jeroen Peeters  |  Technisch Applicatiebeheerder

Team Infrastructuur en Automatisering Services |

Gemeente Maastricht

 

E3 ICT:"Studeren is op deze manier weer leuk"

 

Sinds bijna een jaar volg ik bij E3 met enkele collega’s het HBO traject Bachelor of ICT. E3 stelt zich zeer flexibel op als het gaat om lestijden, locaties, inhaallessen en het inplannen van examens. De docenten zijn ervaren in hun vakgebied en ondersteunen mij goed bij het behalen van de gewenste resultaten. Studeren is op deze manier weer leuk en ik verwacht dan ook mijn HBO opleiding bij E3 op een goede en snelle manier af te kunnen ronden. Ik kan E3 absoluut aanraden!

 

 


logo mtb maastricht

Jan Bunnik

MTB Regio Maastricht NV

 

E3 ICT:"Het slagingspercentage is tot op heden 100%."


MTB Regio Maastricht NV heeft met E3 ICT een uitstekende prefered

 

suplier gevonden voor ICT opleidingen.

Wij van MTB zijn met name zeer te spreken over de flexibiliteit van de invulling van opleidingen. Ongeacht het niveau van de trainingen hebben wij met E3ICT een goede trainer gevonden. Vooral als het gaat om basistrainingen voor onze doelgroep.

 

Wij kunnen terugzien en vooruitblikken op een goede samenwerking met de docenten. Het slagingspercentage is tot op heden 100%. Hetgeen uitermate goed te noemen is. E3ICT doet hier dan ook zijn uiterste best voor om dit zo te houden. Wij gaan er dus van uit dat wij deze succesformule kunnen blijven continueren.

 

De arbeidsmarkt is blij met de medewerkers die door hun gecertificeerd zijn en daardoor verhogen wij de kans op een goede werkplek en goede functievervulling in de arbeidsmarkt.

 

 

Jeroen Peeters  |  Technisch Applicatiebeheerder

Team Infrastructuur en Automatisering Services |  Gemeente Maastricht